Vrienden

Artiesten en U geven samen vorm en continuïteit aan IskraPodium

Sinds 2003, dus al veertien jaar, verzorgt Iskra Podium Castricum met veel enthousiasme en succes klassieke en jazzconcerten door jonge professionele topmusici. Dit willen wij graag voor u en voor hen blijven doen! Iskra is ook voor dit seizoen weer een aantal opmerkelijke musici op het spoor gekomen. Het afwisselende programma zal u ongetwijfeld aanspreken.
 Wij hebben u, Vrienden en adverteerders nodig voor een blijvend financieel draagvlak. Dus blijft u ons alstublieft steunen. Voor u het gemak van topconcerten lekker dicht bij huis.

Iskra Vriend

U kunt zich hier als Iskra Vriend aanmelden. Dat kan als particulier en als bedrijf. Zo zou u als Iskra Vriend onze nieuwe Sponsor of Mecenas kunnen worden. Een Vriendenrelatie markeert uw vriendschappelijke betrokkenheid. De minimale bijdrage per seizoen is € 30 maar een royaler bedrag is zeer welkom. Als geste aan Vrienden reserveren wij bij kaartbestelling vooraf, een mooie zitplaats tijdens de concerten zonder verdere voordelen of kortingen.
Steun Iskra, blijf genieten van onze bijzondere concerten. Scroll naar beneden en maak uw welkome schenking zo spoedig mogelijk over.

Be lastingdienst maakt het wèl leuker!  Iskra is een Algemeen Nut Beoogende Instelling                                                                         

Iskra is aangemerkt als ANBI-organisatie. ANBI betekent Algemeen Nut Beogende Instelling; deze wordt vastgesteld door de Belastingdienst en beheerd door Stichting Geef Gratis. Belangrijk voor u om te weten is dat uw financiële bijdrage als gift aftrekbaar is van de belasting. Gunstiger voor die aftrek is om het voor u maximale bedrag als een driejaarlijkse gift te doen. Een mooie manier om het steeds belangrijker wordende culturele mecenaat op gang te brengen.

Machtiging

Wilt u uzelf en ons administratieve handelingen besparen? Download een machtigingsformulier voor jaarlijkse automatische incasso van uw toegezegde bijdrage. Natuurlijk kunt u deze machtiging altijd weer intrekken via uw bank.

Vriend 30

Vriend 30

U schenkt dit seizoen € 30

Lees meer
Vriend 50

Vriend 50

U schenkt dit seizoen € 50

Lees meer
Vriend 100

Vriend 100

U schenkt dit seizoen € 100

Lees meer
Vriend 200

Vriend 200

U schenkt dit seizoen € 200

Lees meer