Kortingpas exit

Op dit moment zijn er door ons publiek geen Kortingpassen aangeschaft. Omdat de belangstelling hiervoor in het algemeen was afgenomen heeft Iskra besloten te stoppen met deze pas.

Al bijna 15 jaar biedt Iskra met haar concertprogrammering jong professioneel toptalent in klassiek, jazz, wereldmuziek, een podium. Iskra organiseert concerten in Castricum verdeeld in klassiek, jazz en wereldmuziek. Veel musici die bij Iskra optraden, wonnen nadien prestigieuze prijzen en zijn sindsdien te horen en te zien op grote podia en op radio en tv.

Iskra verwierf landelijke erkenning met een ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten en met ANBI-status waardoor giften fiscaal aftrekbaar worden. Radicale bezuinigingen in de culturele sector kunnen een interessante en aantrekkelijke concertprogrammering bemoeilijken.
Ook de jonge musici moeten de tering naar de nering zetten. Samen met hen kunnen we gelukkig nog tot een aantrekkelijk concertprogramma komen. U begrijpt dat een extra steuntje in de rug door u zeer wenselijk en gewaardeerd blijft. 

Daarom doen wij een beroep op u om Iskra Vriend te worden en met een royale gift het voortbestaan van Iskra-podium voor jong toptalent te garanderen. Zie pagina "Vrienden".

Machtiging

Wilt u uzelf en ons administratieve handelingen besparen? Download een machtigingsformulier voor jaarlijkse automatische incasso van uw toegezegde bijdrage. Natuurlijk kunt u deze machtiging intrekken via uw bank.