Concerten

Aan de zaal kosten de kaarten 17 euro en zijn ze misschien uitverkocht. Iskra Jazzclub geeft een korting in de online voorverkoop voor dit relaxte trio inclusief pauzedrankje en hapjes! Kinderen t/m 12 jaar betalen altijd 5 euro.

Kaarten bestellen

15

Frans von Chossy Trio

Zaterdag 12 december 2015, 20.30 uur, zaal open 20:00 uur en Grand Café vanaf 19:00 uur.

Op zaterdag 12 december biedt Iskra Jazzclub een avondje lekkere jazz met jonge muzikanten in Hotel het Oude Raadhuis te Castricum. Eén van de meest aansprekende jazzpianisten op dit moment is de van Duitse origine Franz von Chossy. Hij studeerde summa cum laude af aan het conservatorium van Amsterdam. Daarna studeerde hij aan de Manhattan School of Music in New York bij enkele invloedrijke pianisten. Hij kreeg er ook les in filmmuziekcomposities, soms duidelijk terug te horen in zijn eigen composities. Hij beschikt over een groot talent voor jazzimprovisatie. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren blijk gegeven van een groot vermogen tot het schrijven van boeiende en aansprekende jazzcomposities. Daarvan getuigen een drietal belangrijke prijzen: zowel met zijn trio als solist, won hij de zeer prestigieuze Dutch Jazz Competition 2006. Daarna won hij in 2010 de tweede prijs bij de eveneens zeer prestigieuze Montreux Jazz Solo Piano Competition. Met zijn trio bracht hij twee CD’s uit: Awakening en Pendulum.
Franz maakte begin 2015 een succesvolle tour door China en is nu bezig met een nieuwe CD.

In zijn trio speelt hij samen met Clemens van der Feen (contrabas) en Kristijan Krajncan (drums). 

Kaartverkoop aan de kassa: € 17 (inclusief een drankje en hapje in de pauze). In de voorverkoop via www.iskra.nl kosten de kaarten € 15. Kinderen t/m 12 jaar betalen altijd € 5. Adres: Hotel het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 65, Castricum, aanvangstijd 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur.

 Clemens van der Feen - contrabasKristijan Krajncan - drums